Skip to main content

VERGADEREN

De Plaets

VERGADEREN

De Plaets

De Plaets: Zicht op wat de natuur biedt

Vergaderruimte De Plaets heeft een uniek uitzicht op onze groentetuin en de erachter liggende weilanden. Buiten wordt naar binnen gehaald door het gebruik van veel glas en duurzame materialen. Uitzicht op de eigen moestuin waar groente verbouwd wordt voor het gebruik in Restaurant de Koningin.

Rondom het gebouw vind je veel buitenruimte en een eigen terras.

De Plaets is uitgerust met (H)eerlijke koffie en thee, gekoeld water met munt en citroen, selectie, kleine lekkernijen: ambachtelijke koekjes, chocolade, ‘Bites we love’ nootjes en pepermuntjes.

In de locatie zijn high-speed wifi, airconditioning, projectiemogelijkheden en een Soundsystem, flip-over, viltstiften, magneetwand, blocnotes, potloden en een vergaderkoffer met inhoud aanwezig.

Aantal personen: Max. 30

Opstelling:
Boardroom 16 personen
U-vorm 14 personen
Carré 20 personen
Theater 30 personen
School 16 personen

Je hebt deze vrijstaande locatie geheel voor je eigen groep in een formele of informele sfeer.

Het culinair team van Restaurant De Koningin verzorgt de catering. Zij spelen graag in op je wensen.

Er is voldoende ruimte om gratis te parkeren op eigen terrein.

Wil je De Plaets boeken voor een vergadering of bijeenkomst? Voor een prijsopgave kan je via de onderstaande button een offerte aanvragen. Wij kunnen je dan een passende aanbieding doen.

EXCLUSIEF

De Weide en
De Plaets exclusief
Je kunt ook de gehele locatie huren waarin vergaderruimtes De Weide en De Plaets zich bevinden; in dat geval wordt één ruime entree gecreëerd. Naast de beide vergaderruimtes (51 en 67 m2) heb je dan ook de beschikking de ‘keuken’ (18m2) welke als break-out ruimte te gebruiken is. Zo is er genoeg ruimte om plenair bijeen te komen, in (sub)groepen uiteen te gaan en de rust van een eigen locatie zonder andere gasten te ervaren.