Vandaag presenteren we met trots ons nieuwe menu voor de komende drie weken.
Ook aanstaande vrijdag 1 december zijn geopend voor diner!
Opgelet fijnproevers! Bij hoge uitzondering opent Restaurant De Koningin haar deuren voor diner op vrijdag 1 december. Bereid je voor op een avond gevuld met culinaire verrassingen.
Kijk naar het menu en reserveer en laat je verrassen!
We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij De Koningin, waar elk gerecht een verhaal vertelt.
Amuse
Filo | Wortel tartaar | Yu
Voorgerecht
Mrij Tartare | Kwartel | Kaantjes | Kletskop Sesam
Supplement: gebakken eendenlever €9,50
Tussengerecht
Coquille | Vadouvan schuim | doperwt | Pata negra
Hoofdgerecht
Eend | Crème pastinaak | Bataat | Paarse wortel | saus van kastanje en vanille
Supplement
(extra gang € 9 of € 14)
Selectie van Kazen, kaasplateau van de kaaswagen
Begeleid door een assortiment van knapperige crackers, fruitige chutneys en noten
Dessert
Citroen | Laurier | bruine boter | Schorseneer | Volle melk