-
Amuse
-
Voorgerecht
-
Tussengerecht
-
Hoofdgerecht
-
Dessert
Met trots presenteren we ons nieuwe menu voor april
We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij De Koningin, waar elk gerecht een verhaal vertelt.
Menu samengesteld door onze chef Tim Conijnenberg
Vraag ook naar onze begeleidende wijnen
Reserveer via de button reserveren. Tot ziens.
49,5 p.p.
Amuse
Brioche | Wagyu | Wasabi
Voorgerecht
Makreel | Kombu | Koffie | Kweepeer | Bleekselderij
Tussengerecht
Surf & Turf | Langoustine | Rumpsteak | Yakiniku
Supplement kaviaar 9,5
Hoofdgerecht
Kalf | Beukenzwam | Ravioli kalfswang | Pommes Fondant | Kalfsjus
Supplement foie gras 9,5
Kaas of pre-dessert
Selectie kazen van onze kaaswagen 3 ( 9,-) of 6 (16,-) stukjes of
Lolly
Lolly van Chocolade en framboos 5,5
Dessert
Romanoff 2.0