Skip to main content

VERGADEREN

De Weide

olifant wit

VERGADEREN

De Weide

De Weide: de natuur als inspiratiebron

Vergaderruimte De Weide heeft een uniek weids uitzicht over de weilanden.

Buiten wordt naar binnen gehaald door het gebruik van veel glas en duurzame materialen. Rondom het gebouw vind je veel buitenruimte en een eigen terras. Aangrenzend aan de weilanden waar schapen lopen en dan weer koeien in de wei staan. Er zijn het hele jaar door veel vogels te zien.

De Weide is uitgerust met (H)eerlijke koffie en thee, gekoeld water met munt en citroen, selectie, kleine zoetigheden: ambachtelijke koekjes, chocolaatjes, en ‘Bites we love’ nootjes.

In de locatie zijn high-speed wifi, airconditioning, projectiemogelijkheden en een Soundsystem, flip-over, viltstiften, magneetwand, blocnotes, potloden en een vergaderkoffer met inhoud aanwezig.

Aantal personen: Max. 30

Opstelling:
Boardroom 16 personen
U-vorm 18 personen
Carré 20 personen
Theater 30 personen
School 16 personen

De rustige locatie met alle voorzieningen is geschikt voor vergaderingen, trainingen en beschikt over een zaal van ca. 67 m².

Lunch of borrel worden in De Koningin geserveerd. Daar is ook de uitgelezen mogelijkheid om gezamenlijk te dineren.

De Weide ligt direct naast het terras van Restaurant De Dames.

Er is voldoende ruimte om gratis te parkeren op eigen terrein.

EXCLUSIEF

De Weide en
De Plaets exclusief

Je kunt ook de gehele locatie huren waarin vergaderruimtes De Weide en De Plaets zich bevinden; in dat geval wordt één ruime entree gecreëerd. Naast de beide vergaderruimtes (51 en 67 m2) heb je dan ook de beschikking over de ‘keuken’ (18m2). Deze is als break-out ruimte te gebruiken is. Zo is er genoeg ruimte  plenair bijeen te komen, in (sub)groepen uiteen te gaan en de rust van een eigen locatie zonder andere gasten te ervaren.