Skip to main content

VERGADEREN IN HET GROEN!

Zo dichtbij,
zo buiten..

LEEFGOED DE OLIFANT

Zo dichtbij, zo buiten!

Wat fijn dat je de moeite neemt om even ‘buiten’ te kijken.

Want wij vinden dat we een bijzondere locatie zijn, omringd door bossen, weilanden en de getijrivier de Hollandsche IJssel. Dit alles onder de rook van Rotterdam, op 20 min rijden van de Coolsingel. Zó dichtbij, zó buiten. 

Kom je met een elektrisch aangedreven auto, dan hebben we laadpalen voor je.

Waarom we onze locatie zo bijzonder vinden? 

Vergaderen in een groene omgeving.
Je rijdt de dijk af en je bent in een groene natuurlijke omgeving. Tussen de bomen en weilanden en uitkijkend op de koeien, schapen, hazen, fazanten, zwanen en ooievaars. De natuurlijke omgeving draagt bij aan ontspanning, concentratie, creativiteit en focus. Zo dichtbij, zo buiten, zo groen!

Inspireren
Leefgoed De Olifant heeft 4 unieke vergaderruimtes ingericht. Uitzichten over het groen, een authentieke sfeer en rust. Het groene gevoel nemen we mee naar binnen. Het brengt je rust en inspiratie. Het stelt je op je gemak, waardoor we hopen dat je effectieve en doelgerichte vergaderingen hebt. O ja, natuurlijk hebben we alle faciliteiten, die nodig zijn voor een efficiënte vergadering.

Aandacht voor eten
Echt even pauze te nemen en een moment van rust, dat is de lunch bij Leefgoed de Olifant. In ons restaurant De Dames of in de Kas, of bij mooi weer op één van onze terrassen. Genieten van de met zorg bereidde lunch. Laat het ons van tevoren weten en we maken een heerlijke vegetarische of veganistische lunch. Natuurlijk houden we rekening met de diverse diëten. Meld het ons, want wij vinden, dat ook de lunch of het diner een ‘mindfull’ moment verdient. Ontbijt, lunch, borrel en /of diner, we verzorgen het graag en met aandacht. 

Aandacht
Vanaf het moment dat je aankomt, persoonlijk contact. De ruimtes zijn met aandacht ingericht, en ook de verzorging is dik in orde. We doen zoveel als mogelijk is om je rust te geven, zodat je kunt doen waarvoor je komt, je doel van die dag bereiken. Daar helpen we graag aan mee met onze aandacht voor jouw wensen. 

Partijen – Evenementen
Rust en ruimte voor een bijeenkomst, een feestje of jubileum, of welke aangelegenheid dan ook. Hiervoor hebben we De Kas en restaurant De Dames. Interesse in een grotere plenaire bijeenkomst of het vieren van je huwelijk, verjaardag of een high wine het kan allemaal in een authentieke sfeer. Evenementen als diners, vergaderingen, persbijeenkomsten, beurzen, personeelsfeesten of privéaangelegenheden zijn mogelijk van 10 tot 200 gasten.

VERGADEREN

De Beer

Authenticiteit aan de rand van het weiland

De Beer ligt aan het landelijke recreatiegebied Ver-Hitland. Heerlijk rustig met een weids uitzicht.

Het koffie-/thee-arrangement wordt in De Beer verzorgd. Voor de lunch ga je naar De Kas of naar De Dames en voor de borrel of diner kan je plaats nemen in Restaurant De Dames, of op ons overdekt (verwarmd) terras.

VERGADEREN

De Hut

Ruimte scheppend uitzicht

De Hut ligt aan de rand van het landelijke recreatiegebied Hitland. Vanuit deze locatie heb je een weids uitzicht over de weilanden. Deze locatie is het meest geschikt voor zakelijk gebruik.

Het koffie-/thee-arrangement wordt in De Hut verzorgd. Voor de lunch ga je naar De Kas of naar De Dames en voor de borrel of diner kan je plaats nemen in Restaurant De Dames, of op ons overdekt (verwarmd) terras. Ook een diner behoort tot de mogelijkheden om na een inspirerende dag gezellig met elkaar af te sluiten.

VERGADEREN

De Plaets

Zicht op wat de natuur biedt

Vergaderruimte De Plaets heeft een uniek uitzicht op onze groentetuin en de erachter liggende weilanden. Buiten wordt naar binnen gehaald door het gebruik van veel glas en duurzame materialen. Rondom het gebouw vind je veel buitenruimte en een eigen terras.

Het koffie-/thee-arrangement wordt in De Plaets verzorgd. Voor de lunch ga je naar De Kas en voor de borrel kan je plaats nemen in Restaurant De Dames, of op het overdekt (verwarmd) terras. Ook een diner behoort tot de mogelijkheden om na een inspirerende dag gezellig met elkaar af te sluiten.

VERGADEREN

De Weide

De natuur als inspiratiebron

Vergaderruimte De Weide heeft een uniek weids uitzicht over de weilanden. Buiten wordt naar binnen gehaald door het gebruik van veel glas en duurzame materialen. Rondom het gebouw vind je veel buitenruimte en een eigen terras.

Het koffie-/thee-arrangement wordt in De Weide verzorgd.

Voor de lunch ga je naar De Kas en voor de borrel kan je plaats nemen in Restaurant De Dames, of op het overdekt (verwarmd) terras. Ook een diner behoort tot de mogelijkheden om na een inspirerende dag gezellig met elkaar af te sluiten.

EVENEMENTEN

De Kas

Bohemien en een terras met een ‘view’

Het glas rondom geeft het gevoel dat je buiten bent. Het uitzicht is naar alle kanten anders: aan de achterkant ziet u de dijk met passerende fietsers en masten van de historische schepen in de werkhaven Hitland aan de Hollandse IJssel; aan de voorkant is het weidse zicht over het landschap van Ver Hitland.

De Kas ligt overdag lekker in de schaduw van de bomen, terwijl de avondzon op het terras valt.

EVENEMENTEN

De Dames

Knus en intiem met prachtig terras

Voorheen ons Restaurant De Dames is nu ook een evenementenlocatie geworden.

Een gezellige, knusse ruimte met een mooie bar en alle faciliteiten van een restaurant. Sfeervol verlicht en ingericht, geschikt voor 60 personen sit-down diner en tot 100 personen voor een feest. De Dames heeft grote openslaande deuren naar het terras, waar we overdekt en verwarmd ook nog eens 40 zitplaatsen kunnen creëren en in de zomer zelfs tot 80 personen onder parasols ter beschutting tegen de zon.

De Dames is geschikt voor bijeenkomsten, borrels, brunch of lunch, diners, recepties, bruiloften feesten en andere soorten evenementen.

Van maandag tot en met vrijdag is deze locatie tot 14:30 uur bezet voor de lunch van de groepen in de vergaderlocaties. Zo nodig kunnen we daarvan afwijken.

Op zaterdag en zondag is De Dames de hele dag en avond beschikbaar.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van Het Leefgoed.