Skip to main content

VERGADEREN IN HET GROEN!

Zo dichtbij,
zo buiten..

LEEFGOED DE OLIFANT

Zo dichtbij, zo buiten!

Wat fijn dat je de moeite neemt om even ‘buiten’ te kijken.

Want wij vinden dat we een bijzondere locatie zijn, omringd door bossen, weilanden en de getijrivier de Hollandsche IJssel. Dit alles onder de rook van Rotterdam, op 20 min rijden van de Coolsingel. Zó dichtbij, zó buiten. 

Kom je met een elektrisch aangedreven auto, dan hebben we laadpalen voor je.

Waarom we onze locatie zo bijzonder vinden? 

Vergaderen in een groene omgeving.
Je rijdt de dijk af en je bent in een groene natuurlijke omgeving. Tussen de bomen en weilanden en uitkijkend op de koeien, schapen, hazen, fazanten, zwanen en ooievaars. De natuurlijke omgeving draagt bij aan ontspanning, concentratie, creativiteit en focus. Zo dichtbij, zo buiten, zo groen!

Inspireren
Leefgoed De Olifant heeft 4 unieke vergaderruimtes ingericht. Uitzichten over het groen, een authentieke sfeer en rust. Het groene gevoel nemen we mee naar binnen. Het brengt je rust en inspiratie. Het stelt je op je gemak, waardoor we hopen dat je effectieve en doelgerichte vergaderingen hebt. O ja, natuurlijk hebben we alle faciliteiten, die nodig zijn voor een efficiënte vergadering.

Aandacht voor eten
Echt even pauze te nemen en een moment van rust, dat is de lunch bij Leefgoed de Olifant. In ons restaurant De Koningin of in de Kas, of bij mooi weer op één van onze terrassen. Genieten van de met zorg bereidde lunch. Laat het ons van tevoren weten en we maken een heerlijke vegetarische of veganistische lunch. Natuurlijk houden we rekening met de diverse diëten. Meld het ons, want wij vinden, dat ook de lunch of het diner een ‘mindfull’ moment verdient. Ontbijt, lunch, borrel en /of diner, we verzorgen het graag en met aandacht. 

Aandacht
Vanaf het moment dat je aankomt, persoonlijk contact. De ruimtes zijn met aandacht ingericht, en ook de verzorging is dik in orde. We doen zoveel als mogelijk is om je rust te geven, zodat je kunt doen waarvoor je komt, je doel van die dag bereiken. Daar helpen we graag aan mee met onze aandacht voor jouw wensen. 

Partijen – Evenementen
Rust en ruimte voor een bijeenkomst, een feestje of jubileum, of welke aangelegenheid dan ook. Hiervoor hebben we De Kas en restaurant De Koningin. Interesse in een grotere plenaire bijeenkomst of het vieren van je huwelijk, verjaardag of een high wine het kan allemaal in een authentieke sfeer. Evenementen als diners, vergaderingen, persbijeenkomsten, beurzen, personeelsfeesten of privéaangelegenheden zijn mogelijk van 10 tot 200 gasten.

VERGADEREN

De Beer

Authenticiteit aan de rand van het weiland

De Beer ligt aan het landelijke recreatiegebied Ver-Hitland. Heerlijk rustig met een weids uitzicht.

Het koffie-/thee-arrangement wordt in De Beer verzorgd. Voor de lunch ga je naar De Koningin en voor de borrel of diner kan je plaatsnemen in Restaurant De Koningin, of op ons overdekt (verwarmd) terras.

VERGADEREN

De Hut

Ruimte scheppend uitzicht

De Hut ligt aan de rand van het landelijke recreatiegebied Hitland. Vanuit deze locatie heb je een weids uitzicht over de weilanden. Deze locatie is het meest geschikt voor zakelijk gebruik.

Het koffie-/thee-arrangement wordt in De Hut verzorgd. Voor de lunch ga je naar De Koningin en voor de borrel of diner kan je plaatsnemen in Restaurant De Koningin, of op ons overdekt (verwarmd) terras. Ook een diner behoort tot de mogelijkheden om na een inspirerende dag gezellig met elkaar af te sluiten.

VERGADEREN

De Plaets

Zicht op wat de natuur biedt

Vergaderruimte De Plaets heeft een uniek uitzicht op onze groentetuin en de erachter liggende weilanden. Buiten wordt naar binnen gehaald door het gebruik van veel glas en duurzame materialen. Rondom het gebouw vind je veel buitenruimte en een eigen terras.

Het koffie-/thee-arrangement wordt in De Plaets verzorgd. Voor de lunch ga je naar De Koningin en voor de borrel kan je plaatsnemen in Restaurant De Koningin, of op het overdekt (verwarmd) terras. Ook een diner behoort tot de mogelijkheden om na een inspirerende dag gezellig met elkaar af te sluiten.

VERGADEREN

De Weide

De natuur als inspiratiebron

Vergaderruimte De Weide heeft een uniek weids uitzicht over de weilanden. Buiten wordt naar binnen gehaald door het gebruik van veel glas en duurzame materialen. Rondom het gebouw vind je veel buitenruimte en een eigen terras.

Het koffie-/thee-arrangement wordt in De Weide verzorgd.

Voor de lunch ga je naar De Koningin ook voor de borrel kan je plaatsnemen in Restaurant De Koningin, of op het overdekt (verwarmd) terras. Ook een diner behoort tot de mogelijkheden om na een inspirerende dag gezellig met elkaar af te sluiten.

EVENEMENTEN

De Kas

Bohemien en een terras met een ‘view’

Het glas rondom geeft het gevoel dat je buiten bent. Het uitzicht is naar alle kanten anders: aan de achterkant ziet u de dijk met passerende fietsers en masten van de historische schepen in de werkhaven Hitland aan de Hollandse IJssel; aan de voorkant is het weidse zicht over het landschap van Ver Hitland.

De Kas ligt overdag lekker in de schaduw van de bomen, terwijl de avondzon op het terras valt.

EVENEMENTEN

De Koningin

Knus en intiem met prachtig terras

Voorheen ons Restaurant De Dames is nu ook een evenementenlocatie geworden.

Een gezellige, knusse ruimte met een mooie bar en alle faciliteiten van een restaurant. Sfeervol verlicht en ingericht, geschikt voor 60 personen sit-down diner en tot 100 personen voor een feest. De Koningin heeft grote openslaande deuren naar het terras, waar we overdekt en verwarmd ook nog eens 40 zitplaatsen kunnen creëren en in de zomer zelfs tot 80 personen onder parasols ter beschutting tegen de zon.

De Koningin is geschikt voor bijeenkomsten, borrels, brunch of lunch, diners, recepties, bruiloften feesten en andere soorten evenementen.

Van maandag tot en met vrijdag is deze locatie tot 14:30 uur bezet voor de lunch van de groepen in de vergaderlocaties. Zo nodig kunnen we daarvan afwijken.

Op zaterdag en zondag is De Koningin de hele dag en avond beschikbaar.

Leefgoed de Olifant, een unieke locatie om je (bedrijfs)Kerstfeest te vieren.

The Greenhouse X-mas party!

Ontsnap aan de drukte van de stad en dompel jezelf onder in de betoverende Kerstsferen die je bij ons te wachten staan.

Stel je voor: je komt aan in onze prachtige groene omgeving, omringd door rust en ruimte. Zodra je uitstapt, word je verwelkomd door een magisch aangelicht terrein, dat je meteen in de feeststemming brengt. De klanken van Kerstliederen klinken op de achtergrond en geven je een warm welkom.

Volg het pad versierd met prachtige decoraties naar De Kas, waar onze vrolijke Kerstman je persoonlijk begroet en je hartelijk welkom heet op je eigen ‘Greenhouse X-mas party’. Hier begint je avontuur vol verrassingen en gezelligheid.

Buiten bij De Kas staan knisperende vuurkorven, die niet alleen voor warmte zorgen, maar ook een magische gloed over de omgeving werpen. De bomen zijn schitterend verlicht en geven een betoverende uitstraling.

We beginnen de avond met een heerlijke cocktail, speciaal samengesteld om je smaakpapillen te prikkelen. Daarnaast word je verwend met een verrukkelijke amuse, die een voorproefje geeft van de culinaire hoogstandjes die je te wachten staan.

Tijdens ‘The Greenhouse X-mas party’ geniet je van een uitgebreid culinair menu, samengesteld door onze getalenteerde chef-koks. Verwacht smaakvolle gerechten, bereid met de meest verse en lokale ingrediënten, die je zintuigen zullen verwennen.

Uiteraard ontbreekt ook de gezelligheid niet! De Kas is sfeervol ingericht met feestelijke decoraties, waarbij we jou en je gasten een onvergetelijke avond vol muziek en dans beloven. En wie weet, misschien komt je zelfs de Kerstman nog tegen!

In de magische wereld van ons Kerstfeest, waar we je niet alleen een culinair avontuur beloven, maar ook een onvergetelijke ervaring vol entertainment en feestelijke sfeer!

Naast ons overheerlijke culinaire menu, dat je smaakpapillen zal betoveren, zorgen we ervoor dat de feeststemming niet ophoudt bij het eten. Onze ervaren dj in De Kas staat klaar om de perfecte mix van passende kerstmuziek en opzwepende beats te draaien. Laat je verleiden om de dansvloer te betreden en geniet van de feestelijke ambiance.

Maar daar stopt het niet! We bieden je een scala aan entertainmentopties om je Kerstfeest naar een hoger niveau te tillen. Wil je een live muzikant naast de dj om de muzikale beleving compleet te maken? Of misschien kies je voor een getalenteerde zangeres die je betovert met haar stem? Of waag je je liever aan een avondje karaoke, waarin je samen met je collega’s de sterren van de hemel zingt?

Voor degenen die van een uitdaging houden, kunnen we een muzikale muziekquiz of een pubquiz organiseren, waarbij teamgeest en plezier voorop staan. Wil je iets unieks en sprankelends? Dan kunnen we een optreden van een kerst drag Queen regelen, die je zal vermaken met glinsterende kostuums en extravagante shows.

Lachen is gegarandeerd met onze stand-upcomedian, die je met zijn humoristische optreden tranen van het lachen zal bezorgen. Of als je van een bijzondere ervaring houdt, kunnen we een silent disco opzetten, waar je dansend kunt genieten van je favoriete muziek met een persoonlijke koptelefoon.

Bij Leefgoed de Olifant staat jouw wens en die van je bedrijf en collega’s centraal, en daarom bieden we maatwerk Kerstfeesten aan. Kom eens langs en laat ons weten welke elementen je graag wilt combineren voor het perfecte feest voor jou en je collega’s. Samen creëren we een betoverende avond vol culinair genot, muzikaal plezier en onvergetelijke momenten. Aarzel niet langer en reserveer nu je magische Kerstfeest bij ons!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van Het Leefgoed.