Skip to main content

VOOR BEDRIJVEN

olifant wit

Als je op zoek bent naar een buitengewone locatie voor bedrijfsbijeenkomsten, dan ben je bij Leefgoed de Olifant aan het juiste adres. Gelegen te midden van weelderige bossen, uitgestrekte weilanden en langs de kalme wateren van de Hollandsche IJssel, bieden wij een idyllische omgeving op slechts 20 minuten rijden van de bruisende binnenstad van Rotterdam. Hier, zo dichtbij, ervaar je de rust en ruimte van het buitenleven, terwijl je toch in de nabijheid van de stad bent. Met een variëteit aan mogelijkheden, hebben we op onze unieke locatie gegarandeerd de ideale ruimte voor jouw zakelijke bijeenkomst.

Vergaderen in de natuur

Stap binnen bij Leefgoed de Olifant en laat je omarmen door de natuurlijke pracht die onze omgeving te bieden heeft. Onze vergaderruimtes zijn strategisch ontworpen om je te omringen met groen en rust. Terwijl je vergadert, word je getrakteerd op adembenemende uitzichten over de omliggende natuur, met grazende koeien, dartelende hazen en majestueuze ooievaars die je gezelschap houden. Deze groene omgeving draagt bij aan ontspanning, concentratie en creativiteit, waardoor jouw vergaderingen effectiever en productiever zullen zijn.

Flexibele mogelijkheden

Elke bedrijfsbijeenkomst is uniek en daarom bieden we bij Leefgoed de Olifant flexibele opties. Of je nu een kleine vergadering organiseert voor een select gezelschap, een groot seminar voor een groter aantal deelnemers of een teambuilding voor je hele bedrijf, wij hebben de ruimte, de faciliteiten en de expertise om aan al jouw wensen te voldoen. Met verschillende binnen- en buitenruimtes hebben we voor elk wat wils. Laat ons weten wat je nodig hebt, en wij zorgen voor de rest.

Daarnaast is het ook mogelijk om feesten en partijen te organiseren bij Leefgoed de Olifant!

Inspirerende vergaderruimtes

Bij Leefgoed de Olifant geloven we dat inspiratie overal te vinden is, vooral te midden van de natuur. Daarom hebben we vier vergaderruimtes ingericht met het oog op comfort en authenticiteit. Elke ruimte straalt een authentieke sfeer en rust uit en is voorzien van moderne faciliteiten om aan al jouw zakelijke behoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een intieme setting voor een brainstormsessie, een ruime zaal voor een strategiesessie of een locatie voor een bedrijfsevenement, wij hebben de perfecte ruimte voor jouw bijeenkomst. Bekijk ze hieronder allemaal!

Jouw bedrijfsbijeenkomst bij Leefgoed de Olifant

Kortom, als je een unieke en inspirerende locatie voor jouw volgende bedrijfsbijeenkomst wilt boeken, dan is Leefgoed de Olifant ongetwijfeld de perfecte keuze voor je bedrijf. Met onze groene vergaderruimtes, culinaire hoogstandjes, persoonlijke service en flexibele opties, bieden wij alles wat je nodig hebt voor een succesvolle, zakelijke bijeenkomst. Of dat nu een vergadering, strategiesessie, teambuilding of heisessie is. Vraag meteen een offerte aan voor jouw bedrijf en ontdek de mogelijkheden.

Neem contact op

Heb je nog vragen over Leefgoed de Olifant of wil je meer informatie over onze vergaderruimtes en de mogelijkheden die wij aanbieden voor zakelijke gelegenheden? Neem dan telefonisch contact met ons op via het nummer 0180 32 34 14 of stuur een e-mail naar sales@leefgoed.nl. Wij staan je graag te woord en kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij onze unieke locatie, omringd door de schoonheid en het pure van de natuur.

VERGADEREN

De Beer

Authenticiteit aan de rand van het weiland

De Beer is een ruimte gelegen aan het landelijke recreatiegebied Ver-Hitland. Deze ruimte is heerlijk rustig en heeft een weids uitzicht, met koeien en schapen die soms voorbij de ramen lopen. De ruimte biedt plaats voor maximaal 30 personen en is voorzien van een koffie- en thee-arrangement, gekoeld water met munt en citroen en kleine lekkernijen zoals koekjes, chocolade, nootjes en pepermuntjes.

VERGADEREN

De Hut

Ruimte scheppend uitzicht

De Hut bevindt zich aan de rand van recreatiegebied Hitland en is geschikt voor 35 personen. Vanaf hier heb je een weids uitzicht over de weilanden.

Net zoals bij De Beer zijn er koffie en thee en diverse lekkernijen aanwezig. Dankzij het ecologische dak heeft De Hut het hele jaar door een aangename temperatuur.

1 Hoofd foto 1 e41c1231

VERGADEREN

De Plaets

Zicht op wat de natuur biedt

De Plaets heeft een prachtig uitzicht op de groentetuin en achterliggende weilanden. Door het gebruik van veel glaspartijen en duurzame materialen wordt de natuur naar binnen gehaald.

Het gebouw biedt plek voor 20 personen en is uitgerust met een eigen terras. Daarnaast beschikt De Plaets over veel buitenruimte.

VERGADEREN

De Weide

De natuur als inspiratiebron

Vergaderruimte De Weide heeft zijn naam niet gestolen en kijkt uit op een prachtig uitzicht van weilanden. Ook bij dit gebouw zijn er duurzame materialen en veel glas gebruikt. Daarbij is er veel buitenruimte en een eigen terras aanwezig.

De Weide grenst aan een weiland waar schapen lopen en koeien staan. Vogels zijn er het hele jaar talrijk te zien.

1 Hoofd foto 2 scaled 7832b586

EVENEMENTEN

De Kas

Bohemien en een terras met een ‘view’

De Kas is een sfeervolle locatie voor 60 tot 120 personen en bestaat volledig uit glas. Hierdoor heb je het gevoel dat je buiten bent. Elke kant heeft een ander prachtig uitzicht. Aan de achterkant zie je de dijk met passerende fietsers en masten van de historische schepen in de werkhaven aan de Hollandse IJssel en aan de voorkant heb je het weidse zicht over het slagenlandschap van Ver-Hitland.

De binnenruimte heeft een oppervlakte van 144 m². Daarbij is er een royaal terras van 176 m², dat overdekt is door een stretchtent met heaters. Overdag ligt De Kas heerlijk in de schaduw, en ‘s avonds valt de avondzon op het terras.

EVENEMENTEN

De Koningin

Knus en intiem met prachtig terras

Restaurant De Koningin en onze keuken vormen het hart van Leefgoed de Olifant. Elk gerecht dat we serveren is een harmonie van smaak en presentatie. Bij De Koningin bieden we fine dining, oftewel haute cuisine, en streven we naar perfectie. Alles klopt tot in detail.

We willen niet alleen heerlijke maaltijden verzorgen, maar ook een onvergetelijke culinaire ervaring bieden. Wanneer je een feest of andere gelegenheid organiseert bij ons, ben je verzekerd van exceptioneel eten en ultieme gastvrijheid.

DJI 0599 scaled c9943362

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van Het Leefgoed.