Skip to main content

Welkom bij

Leefgoed de Olifant

Een inspirerende locatie voor je meeting, workshop, huwelijk, feest of evenement. Kom en beleef het bij Leefgoed de Olifant.

Op deze unieke plaats aan de Hollandsche IJssel en natuurgebied Hitland tref je een groene en rustige omgeving met diverse ruimtes geschikt voor ieder soort evenement. Alle wenselijke faciliteiten, catering en persoonlijke service zijn aanwezig.
Laat ons voor je zorgen en beleef jij je dag op de meest optimale manier.

Laat je op dinsdag tot en met vrijdag culinair verwennen bij Leefgoed de Olifant! Vanaf 17:00 uur ben je welkom voor het aperitief en vanaf 18:00 uur neemt onze keuken je mee op een smaakvolle ontdekkingstocht. Gun je zintuigen een feestje en reserveer alstublieft van tevoren.

Extra opening op zaterdag 11 mei voor diner.

VERGADEREN IN HET GROEN!

Zo dichtbij, zo buiten, zo inspirerend

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie voor een vergadering, workshop, cursus of andere zakelijke bijeenkomst? Hier aan de Hollandsche IJssel bieden wij een rustgevende en stimulerende groene omgeving met goede faciliteiten en een uitmuntende service met een meer dan goed verzorgde lunch, borrel of diner. Laat ons doen waar we goed in zijn en geniet jij van een zorgeloze bijeenkomst om het beste en het mooiste uit die dag te halen.

Zo dichtbij,

zo buiten,

zo gastvrij

Een privé evenement of een huwelijk organiseren behoort ook tot de mogelijkheden. In een van onze locaties, De Kas of De Koningin Restaurant kies je de sfeer die bij je past.

Zin in een feestje? .. Waar is het feestje? .. Bij Leefgoed de Olifant! ..

Een verjaardag, jubileum, receptie, huwelijksfeest of gewoon gezellig een feest met vrienden en familie. Jouw feest of evenement met een lunch, diner, high tea of -wine, we maken er een feestje van met allerlei lekkernijen, ook als je vegetarisch of vegan eet.

DJI 0599 scaled 0f5c7b5e
avatar02 cd426f7f
Rens Hulsebosch
Hier een prachtige bruiloft gehad. Mooie locatie en aardige mensen. Genoeg plekjes om mooie foto’s te maken.
avatar03 8bd5906d
Rob van der Laan

Wat een professioneel bedrijf.
Van het uitbrengen van de (superduidelijke) offerte tot en met de accommodatie en de verzorging van de inwendige mens: niets op aan te merken, louter lof. Ik beveel Leefgoed de Olifant van harte aan!

avatar04 65243b92
Angelique Nanning

Hele fijne locatie voor externe vergaderingen. Supergoed gefaciliteerd door het top-team van Leefgoed de Olifant. Ook de lunch was heerlijk verzorgd. Echte aanrader!

avatar05 65a3a641
Anoniem

Echt een avondje uit. We komen zeker terug. Sfeervol restaurant met professionele bediening. Wij aten het wildmenu. Elke gang was een verrassing en de gekozen wijnen waren top. Wij komen zeker terug.

EVENEMENTEN

Evenementen van deze maand

Zelf organiseren we ook events, deze zijn geschikt met een kleine groep naar toe te komen. Onze eigen Leefgoed Events.

Genieten in de natuurlijke omgeving en van de sfeer op ons mooie Leefgoed?

Met een mooi diner, een brunch, buffet, high tea of high wine, een themadiner of een familiebuffet vullen we onze agenda. Vaak in een passende combinatie met cultuur, zoals muziek, beeldende kunst en theater. Leefgoed Events georganiseerd door ons team van restaurant De Koningin.

Klik op agenda voor de data.

HANDEN UIT DE MOUWEN

Meehelpen, goed voor het groene gevoel!

Vind je het leuk mee te werken aan het onderhoud van het groen of het verbouwen van groente en fruit voor restaurant De Koningin?

Een paar keer per jaar een dag snoeien, plukken, houthakken, zaaien of oogsten? Lekker buiten in een mooie groene omgeving? Geef je dan op als vrijwilliger. Mail naar info@leefgoed.nl.

 
MirjamTuinfoto 2 a7738a88

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van Het Leefgoed.