Skip to main content

Welkom bij

Leefgoed de Olifant

Een inspirerende locatie voor je meeting, workshop, huwelijk, feest of evenement. Kom en beleef het bij Leefgoed de Olifant.

Op deze unieke plaats aan de Hollandsche IJssel en natuurgebied Hitland tref je een groene en rustige omgeving met diverse ruimtes geschikt voor ieder soort evenement. Alle wenselijke faciliteiten, catering en persoonlijke service zijn aanwezig.
Laat ons voor je zorgen en beleef jij je dag op de meest optimale manier.


Vergaderen

IN HET GROEN

Als je op zoek bent naar een buitengewone locatie voor bedrijfsbijeenkomsten, dan ben je bij Leefgoed de Olifant aan het juiste adres. Gelegen te midden van weelderige bossen, uitgestrekte weilanden en langs de kalme wateren van de Hollandsche IJssel, bieden wij een idyllische omgeving op slechts 20 minuten rijden van de bruisende binnenstad van Rotterdam. Hier, zo dichtbij, ervaar je de rust en ruimte van het buitenleven, terwijl je toch in de nabijheid van de stad bent. Met een variëteit aan mogelijkheden, hebben we op onze unieke locatie gegarandeerd de ideale ruimte voor jouw zakelijke bijeenkomst.

Vergaderen in de natuur

Stap binnen bij Leefgoed de Olifant en laat je omarmen door de natuurlijke pracht die onze omgeving te bieden heeft. Onze vergaderruimtes zijn strategisch ontworpen om je te omringen met groen en rust. Terwijl je vergadert, word je getrakteerd op adembenemende uitzichten over de omliggende natuur, met grazende koeien, dartelende hazen en majestueuze ooievaars die je gezelschap houden. Deze groene omgeving draagt bij aan ontspanning, concentratie en creativiteit, waardoor jouw vergaderingen effectiever en productiever zullen zijn.

Flexibele mogelijkheden

Elke bedrijfsbijeenkomst is uniek en daarom bieden we bij Leefgoed de Olifant flexibele opties. Of je nu een kleine vergadering organiseert voor een select gezelschap, een groot seminar voor een groter aantal deelnemers of een teambuilding voor je hele bedrijf, wij hebben de ruimte, de faciliteiten en de expertise om aan al jouw wensen te voldoen. Met verschillende binnen- en buitenruimtes hebben we voor elk wat wils. Laat ons weten wat je nodig hebt, en wij zorgen voor de rest.

Daarnaast is het ook mogelijk om feesten en partijen te organiseren bij Leefgoed de Olifant!

Inspirerende vergaderruimtes

Bij Leefgoed de Olifant geloven we dat inspiratie overal te vinden is, vooral te midden van de natuur. Daarom hebben we vier vergaderruimtes ingericht met het oog op comfort en authenticiteit. Elke ruimte straalt een authentieke sfeer en rust uit en is voorzien van moderne faciliteiten om aan al jouw zakelijke behoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een intieme setting voor een brainstormsessie, een ruime zaal voor een strategiesessie of een locatie voor een bedrijfsevenement, wij hebben de perfecte ruimte voor jouw bijeenkomst. Bekijk ze hieronder allemaal!

Jouw bedrijfsbijeenkomst bij Leefgoed de Olifant

Kortom, als je een unieke en inspirerende locatie voor jouw volgende bedrijfsbijeenkomst wilt boeken, dan is Leefgoed de Olifant ongetwijfeld de perfecte keuze voor je bedrijf. Met onze groene vergaderruimtes, culinaire hoogstandjes, persoonlijke service en flexibele opties, bieden wij alles wat je nodig hebt voor een succesvolle, zakelijke bijeenkomst. Of dat nu een vergadering, strategiesessie, teambuilding of heisessie is. Vraag meteen een offerte aan voor jouw bedrijf en ontdek de mogelijkheden.

Neem contact op

Heb je nog vragen over Leefgoed de Olifant of wil je meer informatie over onze vergaderruimtes en de mogelijkheden die wij aanbieden voor zakelijke gelegenheden? Neem dan telefonisch contact met ons op via het nummer 0180 32 34 14 of stuur een e-mail naar sales@leefgoed.nl. Wij staan je graag te woord en kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij onze unieke locatie, omringd door de schoonheid en het pure van de natuur.