Skip to main content

FEESTEN EN PARTIJEN

olifant

Feesten en partijen bij Leefgoed de Olifant

Welkom bij Leefgoed de Olifant, waar feesten en partijen een onvergetelijke ervaring worden. Gelegen te midden van weelderige natuur en rustieke schoonheid, biedt onze locatie een idyllische setting voor diverse gelegenheden, variërend van intieme familiebijeenkomsten tot grootschalige bedrijfsfeesten en alles daartussenin. Wij nemen je graag mee op een reis door de mogelijkheden die wij bieden en verrassen je met onze bijzondere locatie.

Daarnaast is het ook mogelijk om te vergaderen in een van onze mooie locaties. Bekijk de pagina voor bedrijven voor meer informatie en de mogelijkheden!

Unieke setting in de natuur

Gelegen in het midden van de prachtige natuur vind je Leefgoed de Olifant, een unieke locatie voor feesten en partijen. Onze omgeving is gelegen aan de Hollandsche IJssel en natuurgebied Hitland. Omringd door uitgestrekte weilanden, weelderige bossen en kalme wateren. Dit alles vormt het decor voor jouw feest. Een betoverende plek waar je uitkijkt op de natuur en dieren in hun natuurlijke habitat.

Leefgoed de Olifant

Leefgoed de Olifant is een inspirerende locatie voor verschillende soorten gelegenheden. Onze prachtige omgeving bevindt zich op een unieke plaats aan de Hollandsche IJssel en natuurgebied Hitland. Midden in een groene, rustige omgeving tussen de bomen en weilanden en uitkijkend op de koeien, schapen, hazen, fazanten, zwanen en ooievaars. De binnen- en buitenruimtes die wij aanbieden zijn geschikt voor diverse evenementen en bijeenkomsten. Daarbij zijn alle wenselijke faciliteiten aanwezig, verzorgen we de catering en natuurlijk een persoonlijke service. Van familiefeesten tot recepties, jubileums, borrels, events, bedrijfsfeesten, workshops, verjaardagen en meer. En als het weer niet meewerkt, dan hoef je je geen zorgen te maken.

Culinaire verwennerij

Een goed feest of evenement verdient goed eten, en daarom staat bij Leefgoed de Olifant culinaire verwennerij hoog in het vaandel. Ons restaurant, De Koningin, biedt een heerlijk menu met smaakvolle gerechten, bereid met verse en lokale ingrediënten. Ook houden we rekening met eventuele dieetwensen. De Koningin is sfeervol ingericht en verlicht, heeft een mooie bar en alle faciliteiten van een restaurant. Ideaal voor bijeenkomsten, borrels, brunch, lunch, diner, recepties, bruiloften en andere gelegenheden. Onze ervaren chefs zorgen ervoor dat elke maaltijd een feest voor de zintuigen is. Reserveer nu je tafel en beleef een onvergetelijke culinaire ervaring in een bijzondere setting.

Persoonlijke service

Bij Leefgoed de Olifant geloven we in persoonlijke aandacht en service van begin tot eind. Vanaf het moment dat je contact met ons opneemt om jouw evenement in te plannen, tot het moment dat je ons terrein verlaat, staan onze toegewijde medewerkers klaar om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. Of je nu speciale dieetwensen hebt of technische ondersteuning nodig hebt tijdens jouw bijeenkomst, wij zijn er om te helpen.

Boek jouw locatie

Ben je klaar om jouw feest of partij bij Leefgoed de Olifant in te plannen? Wij maken van jouw speciale gelegenheid een onvergetelijke ervaring die je voor altijd zult koesteren. Vraag nu een offerte aan voor een van onze sfeervolle locaties en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen. We bezorgen je een op maat gemaakte prijsopgave en zorgen ervoor dat je weet waar je aan toe bent als je een ruimte boekt bij ons.

We staan voor je klaar

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor feesten en partijen bij Leefgoed de Olifant? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij geven je graag extra informatie en zorgen ervoor dat je een geschikte locatie vindt voor jouw gelegenheid. Onze medewerkers helpen je graag verder via 0180 32 34 14 of info@leefgoed.nl.

EVENEMENTEN

De Kas

Bohemien en een terras met een ‘view’

De Kas is een sfeervolle locatie voor 60 tot 120 personen en bestaat volledig uit glas. Hierdoor heb je het gevoel dat je buiten bent. Elke kant heeft een ander prachtig uitzicht. Aan de achterkant zie je de dijk met passerende fietsers en masten van de historische schepen in de werkhaven aan de Hollandse IJssel en aan de voorkant heb je het weidse zicht over het slagenlandschap van Ver-Hitland. De binnenruimte heeft een oppervlakte van 144 m². Daarbij is er een royaal terras van 176 m², dat overdekt is door een stretchtent met heaters. Overdag ligt De Kas heerlijk in de schaduw, en ‘s avonds valt de avondzon op het terras. Of je nu op zoek bent naar een intieme setting, een ruime zaal voor een groot feest of een locatie voor een evenement, wij hebben de perfecte ruimte voor jouw bijeenkomst.

EVENEMENTEN

De Koningin

Knus en intiem met prachtig terras

Voorheen ons Restaurant De Dames is nu ook een evenementenlocatie geworden.

Een gezellige, knusse ruimte met een mooie bar en alle faciliteiten van een restaurant. Sfeervol verlicht en ingericht, geschikt voor 60 personen sit-down diner en tot 100 personen voor een feest. De Koningin heeft grote openslaande deuren naar het terras, waar we overdekt en verwarmd ook nog eens 40 zitplaatsen kunnen creëren en in de zomer zelfs tot 80 personen onder parasols ter beschutting tegen de zon.

De Koningin is geschikt voor bijeenkomsten, borrels, brunch of lunch, diners, recepties, bruiloften feesten en andere soorten evenementen.

Van maandag tot en met vrijdag is deze locatie tot 14:30 uur bezet voor de lunch van de groepen in de vergaderlocaties. Zo nodig kunnen we daarvan afwijken.

Op zaterdag en zondag is De Koningin de hele dag en avond beschikbaar.

DJI 0599 scaled fb3afccc

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van Het Leefgoed.