Skip to main content

DE KONINGIN

Restaurant

witte k

DE KONINGIN

Restaurant

Van De Dames naar De Koningin: Een Nieuw Hoofdstuk in Ons Culinaire Avontuur

Lieve gasten en relaties,

Zoals velen van jullie al hebben opgemerkt, ondergaat ons restaurant een verandering die dieper gaat dan alleen een nieuwe laag verf of een veranderd menu. We hebben besloten om onze naam te veranderen van “Restaurant De Dames” naar “De Koningin.”

logo dekoningin wit en kleur

Een Nieuwe Identiteit, Vrij van het Verleden
De oude naam “De Dames” draagt een geschiedenis met zich mee die we achter ons willen laten. Het is tijd voor een frisse start, een nieuwe identiteit die past bij de visie en waarden die we hebben voor ons restaurant.

Het Hart van de Zaak 
Ons restaurant, en de keuken, vormt het hart van ons bedrijf. Net als de koningin in een bijenvolk is ons restaurant het middelpunt waar alle activiteiten omheen draaien.

Een Vleugje Chic
De naam “De Koningin” straalt ook een bepaald niveau van elegantie en verfijning uit. Dit past bij de nieuwe culinaire richting die we inslaan, waarbij elk gerecht een harmonie van smaak en presentatie zal zijn.

Van Dames naar Koningin: Een Kwestie van Kwaliteit
De nieuwe naam “De Koningin” is een duidelijke stap voorwaarts. Het straalt kwaliteit uit en blijft thematisch dicht bij de oorspronkelijke naam. Hiermee willen we een statement maken: wij staan voor uitmuntendheid, zowel in onze keuken als in onze dienstverlening.

Wij nemen de volgende stap met De Koningin Restaurant – Fine Dining!

Bij Fine Dining, vaak aangeduid als haute cuisine, draait alles om perfectie. In ons gastronomisch restaurant ‘De Koningin’ tillen we jouw dinerervaring naar een hoger niveau. Elk detail telt, van de periculeuze voorbereiding van onze gerechten tot de kunstzinnige presentatie op je bord. Onze passie is om je niet zomaar een maaltijd, maar een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden. Laat je verrassen en geniet van een avond waarbij exceptioneel eten en gastvrijheid centraal staan.

Openingstijden:
Dinsdag- tot en met vrijdagavond
17:00 open voor aperitief
18:00 uur keuken open

En op afspraak voor groepen

We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn over deze nieuwe fase als wij. We nodigen iedereen van harte uit om zelf de metamorfose te komen ervaren.

Tot snel in Restaurant de Koningin!